Hirdetés

Elképesztően jól néz ki a rajongói Tomb Raider 2 remake

|

Új videón nézhetjük meg a projektet, ami talán az egyik legjobb fejlesztés alatt álló rajongói remake.

Hirdetés

A Tomb Raider: The Dagger of Xian egy Tomb Raider 2 remake projekt, amit egy lelkes fejlesztőnek, Nicobassnek köszönhetünk. Ugyan saját bevallása szerint ő nem tervezi a teljes Tomb Raider 2-t újjáépítését, de rendszeresen visszatér a játékhoz egy kis javítgatás és bővítgetés céljából. Ezúttal a quadot sikerült átültetnie a remake-be.

Hirdetés

A játék letölthető verziójában egyelőre nincs benne a jármű, és Nicobass egyelőre nem ígért be semmilyen megjelenési időpontot. A legtöbb, amit kaptunk, az egy új játékmenet videó, amiben magunk is láthatjuk a quad működését.

A Tomb Raider: The Dagger of Xian demója már letölthető és játszható. Aki szereti a franchise-t, annak érdemes lesz mielőbb leszednie a mókát, mert a rajongói projekteknek szokásuk eltűnni a jogvédelmi ügyvédek lábai alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)