Hirdetés

Előkerült a Feltámad a Halál játékváltozatának korai verziója

|

Ugyan PC-re sosem jelent meg az Alien Resurrection, most egy kis csavarral akár ezen a platformon is játszhatjuk

Hirdetés

A 2000-ben megjelent Alien Resurrection című, kizárólag PlayStationre kiadott játéknak nem volt könnyű előélete. Az eredetileg felső nézetesnek tervezett lövölde a fejlesztés során először TPS-sé változott, majd végül FPS-ként jelent meg, a tervezettnél sokkal később - a sok módosítás miatt lekéste az 1997-es film premierjét.

Hirdetés

A napokban a játékot fejlesztő Argonaut Games egy volt alkalmazottja egy eddig sosem látott, megjelenés előtti verziót tett fel az internetre, egyebek mellett az Internet Archive-ra is. Akik szívesen kipróbálnák, hogy milyen volt a játék egy korábbi prototípusa, emulátor segítségével futtathatják PC-n, így megnézhetik a felülnézetes variációt, alább pedig az eredeti látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)