Hirdetés

Előkerült egy soha ki nem adott The Simpsons játék

|

Sajnos nem a The Simpsons Hit & Run 2, de azért ez is érdekes.

Hirdetés

Elég idő telt el ahhoz a hatodik konzolgeneráció óta, hogy a vissza nem szolgáltatott fejlesztői készletek lomtalanítás közben kerüljenek elő a padlásról. Valaki most egy Dreamcast devkitre bukkant rá, amin egy The Simpsons: Bug Squad! című játék első változata pihent.

Ezt a Fox Interactive számára az 1996-ban alapított, majd 2003-ban csődbe ment Red Lemon Studio készítette. A csapat 1999-ben adta ki első játékát, a Braveheartot, ami Mel Gibson Rettenthetetlen című filmjének adaptációja volt, és nem kapott kimondottan jó értékeléseket - ahogy a srácok utolsó projektje, a Csillagközi szökevények (Farscape) sorozathoz kötődő 2002-es játék sem.

Hirdetés

Ennek ismeretében talán jobb is, hogy a Bug Squad! nem lett teljes játék. A projekt alapjául szolgáló techdemóban a Simpson család házát lehetett bejárni bogárként, és meglepően jól néz ki ahhoz képest, hogy 2000-ben készült.

A Red Lemon Studio egyik társalapítója, Andy Campbell azt mondta, ő sem látta a játékot már 20 éve.

"Volt egy remek programozónk, aki kiváló cell shading motort fejlesztett DC-re. Én jól ismertem a Foxot, ezért megcsináltuk ezt a demót, amit bemutattunk nekik. Nem kaptunk megrendelést, így gyakorlatilag nem lett belőle fejlesztés alatt álló játék. [...] A technológiát felajánlottuk segédeszköznek a sorozat készítéséhez."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)