Hirdetés

Ez a DOOM mod összekeveri a System Shock, a Prey és az Aliens legjobb elemeit

|

A legjobb az egészben, hogy akár már most kipróbálhatod.

Hirdetés

Maga az id Software is megpróbálkozott a horror témával a Doom 3 idejében, de annak már vagy 20 éve, mostanra pedig inkább visszakanyarodtak a féktelen akció felé. Ez biztosan elszomorít néhány játékost, de szerencsére itt vannak a modderek, hogy kárpótolják a rettegés szerelmeseit.

A Siren például egy nagyon ígéretes projekt, aminek fejlesztője az Aliens hangulatát akarja becsempészni a DOOM pokoli világába.

Hirdetés

A Siren egy szimulátorosabb, élethűbb érzetet akar kelteni, hasonlóan a System Shockhoz, miközben egy Preyből előlépett gázszörnyeteget ereszt ránk. Ha magatok is ki akarjátok próbálni, akkor már letölthetitek a demó verziót.

Fontos megjegyezni, hogy a demó pörgetéséhez szükségetek lesz a GZDoomra, valamint vagy a DOOM II-re vagy a Final Doomra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)