Hirdetés

Ezekben a klasszikus PlayStation játékokban már biztosan lesznek trófeák

|

A PlayStation Plus a PS1-es és PSP-s címekbe is elhozza a trófeákákat, de sajnos van egy lényeges megkötés is.

Hirdetés

Egy hónap sincs hátra a megújult PlayStation Plus magyarországi rajtjáig, hiszen június 22-én hazánkba is beköszön a Sony Game Pass-rivális platformja. Az új szolgáltatásban három csomagra fizethetünk elő, a csúcsot képviselő Premium tierben pedig PS1-es, PS2-es, PS3-as (streamelve) és PSP-s játékokat is tolhatunk a PS4/PS5-ös katalógus mellett.

A trófeavadászok nagy örömére a Bend Studio már korábban kikotyogta, hogy az 1999-es Syphon Filterben is lesznek gyűjtögethető digitális serlegek, ám eddig nem volt tiszta, hogy az összes klasszikus móka is megkapja-e őket, hiszen a trófearendszert csak a PS3-érában vezették be.

Hirdetés

A Sony most eloszlatta a ködöt, és egy füst alatt be is dobott még pár címet a kalapba. A PlayStation Blog felületén megjelent kérdezz-felelek poszt ugyanis a trófeákra is kitér, azt írva, hogy a PS1-es és PSP-s címek esetében opcionális lesz a rendszer implementálása, tehát a fejlesztőkön múlik, hogy megoldják-e a dolgot. A Spyhon Filter mellett az Ape Escape, a Hot Shots Golf és az I.Q.: Intelligent Qube már biztosan tartalmazni fogja a serlegeket.

A PlayStation 2-es játékok trófeáit sajnos nem említi a poszt, és az sem derül ki belőle, hogy kapunk-e egy teljes listát a támogatott címekről. Az utóbbira ugyanakkor van némi esély a szolgáltatás globális rajtjáig, illetve opcionális megoldásról lévén szó, idővel kibővülhet a trófeákért tolható nosztalgiajátékok köre is.

A megújult PlayStation Plus játékainak listáját ebben a cikkben mutattuk be.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)