Hirdetés

Ezért nem fogjuk megkapni a közeljövőben a Star Wars Battlefront III-at

|

A DICE szerette volna megcsinálni, de az Electronic Arts okkal mondott rá nemet.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy monetizációs megoldásaival a megjelenésekor nagy port kavart, a Star Wars Battlefront II végül meglehetősen népszerű lett, főleg miután az Epic Games Store-ból ingyenesen lehetett behúzni. A DICE annyira megpakolta tartalommal, hogy hirtelen nem is tudjuk elképzelni, milyen lehetne egy folytatás, de a csapatnak elvileg voltak tervei.

A játékipar egyik közismert bennfentese, Tom Henderson arról írt, hogy az egyik volt fejlesztő szerint a licencköltségek miatt nem készülhetett el a Battlefront III, mivel az EA úgy látta, 20%-kal többet kellene eladni belőle, hogy ugyanannyit keressenek rajta, mint a második rész esetében.

Hirdetés

Henderson megjegyezte, hogy az elmúlt egy évben számos fontos, a Battlefrontokon dolgozó fejlesztő távozott a DICE-tól, ami még inkább kérdésessé teszi a folytatást. A csapat következő projektje értesülései szerint egy újabb Battlefield lesz, míg az EA-nél két Star Wars játék készül, de mindkettő sztoriközpontú. Nem egyértelmű, hogy ezek egyike-e a Star Wars Jedi: Fallen Order 2, vagy azon felül kapunk még két újdonságot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)