Hirdetés

Ezt gondolják a Fallout: New Vegas fejlesztői egy esetleges remasterről

|

Egy interjúban szóba került a Fallout: New Vegas felújításának lehetősége.

Hirdetés

Ha csak egy mondat erejéig is említésre kerül a Fallout: New Vegas újrakeverése, a gamerek vérnyomása az egekbe szökik. A legendás, Obsidian-féle Fallout epizódot azok a zsenik rakták össze, akik a The Outer Worldsért is feleltek, és akik most egyébként a sci-fi kalandjuk bővítésével és csiszolásával vannak elfoglalva.

Miközben a két rendező Tim Cain és Leonard Boyarsky a The Outer Worlds remasterét éltették, a The Gamer kollégái szóba hozták a korábbi sikercímeiket is. A Fallout: New Vegas nevének hallatán a páros szeme is csillogni kezdett.

Hirdetés

Ha már a remastereknél jár a téma, akkor szó esett a New Vegas Remasterről is, amire a srácok nagyon fellelkesültek. Sajnos a döntés nem az ő kezükben van, de ettől még áldásukat adták rá.

"Nem mintha rajtam múlna, de nem lenne király egy Fallout: New Vegas grafikai felújítás? Dehogynem."

Hiába az atyák áldása, ha a Bethesda hozzáállása bizonytalannak tűnik a Fallout széria kapcsán. Egyelőre a kiadó a Starfield befejezését sürgeti, a The Elder Scrolls rajongók pedig már a kapukat döntögetik bármilyen információ reményében a hatodik rész kapcsán. Ha lesz is Fallout remaster, az várhatóan nem a közeljövőben fog befutni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)