Hirdetés

Ezzel a moddal a Doom világa köszönhet vissza a Cyberpunk 2077-ből

|

Kétséges, hogy mennyire akar bárki is butított grafikát a Cyberpunk 2077-be, de ha a retró Doom hangulatáról van szó, akkor azért más a helyzet.

Hirdetés

Nem túlságosan meglepő, hogy a Cyberpunk 2077 közössége rápörgött a modolásra. A DOOM ReShade a retro rajongóknak szól, és pontosan azt csinálja, amit a neve alapján gondolsz: lebutítja a látvány és felidézi a 3dfx Voodoo kártyák aranykorát. Vannak darabos modellek, SVGA színek és CRT monitorokból származó vonalak. Minden, amire csak vágyhatunk egy retró hangulatú Cyberpunk játéktól.

 A mod telepítése nem a legbonyolultabb dolog a világon: szükséged lesz a ReShade motorra és a DOOM presetre. A fájlokat megtaláljátok a linkeken, és ha minden leért, akkor annyi dolgotok lesz, hogy feltelepítsétek a ReShade-et és a Nexus Modsból származó csomag tartalmát bemásoljátok a Cyberpunk 2077\bin\x64 mappájába.

Hirdetés

Ha ez megvan, akkor a HOME gomb megnyomásával válthattok a ReShade és az eredeti látvány között. Valami ilyesmi lesz a végeredmény:

Jó szórakozást, és sok szerencsét ahhoz, hogy el bírjátok olvasni a dialógus opciókat ebben a felbontásban. Nem lesz egyszerű, de legalább a bugokat is garantáltan nehezebb lesz észrevenni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)