Hirdetés

Fantasztikus meglepetést rejtett a Microsoft Flight Simulator 40. évfordulós frissítése

|

A jubileumi update telepítése után voltaképp már nem egy, hanem öt játék boldog tulajdonosának nevezhetjük magunkat.

Hirdetés

November 11-én ünnepelte 40. évfordulóját a Microsoft patinás szériája, és az Xbox Game Studios erre az alkalomra időzítette a Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition megjelenését, ami már tartalmazza azokat az újdonságokat is, amelyekhez egyébként ingyen férnek hozzá a meglévő játékosok. A masszív frissítésben 1 Airbus A310-es, 2 helikopter és 14 leszálló, 2 vitorlázó repülő és 15 dedikált reptér, 7 híres gép a múltból (köztük a Howard Hughes cége által tervezett Hughes H-4 Hercules, vagyis a Spruce Goose), 4 klasszikus kereskedelmi reptér, valamint 24 klasszikus küldetés a széria korábbi részeiből.

Igazából már ennyi újdonság is impozánsnak mondható, és bőven elég arra hogy hetekre, vagy akár hónapokra lefoglalja a repülés szerelmeseit függetlenül attól, hogy hobbijuknak PC-n vagy Xbox Series X|S konzolon hódolnak. Ám az Asobo Studios mindezt megfejelte még egy ötletes ajándékkal.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulatoron belül mostantól játszható a Microsoft Flight Simulator 1.0 (1982), a Microsoft Flight Simulator 2.0 (1984), a Microsoft Flight Simulator 3.0 (1988) és a Microsoft Flight Simulator 4.0 (1989) is. Tom Warren, a The Verge újságírója osztotta meg az alábbi videóban, hogy milyen úton-módon varázsolhatjuk elő a klasszikusokat.

Ehhez egy Diamond DA62-es pilótafülkéjében kell helyet foglalnunk, majd megkeresnünk és aktív állásba tennünk a jobb alsó sarokban bújkáló ELT kapcsolót, minek hatására a baloldali kijelzőn megjelennek az említett játékok teljes egészében játszható formában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)