Hirdetés

Speciális HD mod készült a Game Boy Advance-hoz

|

Több év fejlesztés után sikerült modern tévékre optimalizálni a régi Game Boy-t.

Hirdetés

Igazán egyedi eszközzel rukkolt elő Stephen "Woozle" Williams, és a jelek szerint nagy számban is tervezi értékesíteni az úgynevezett GBA Consolizert.

Hirdetés

Williams HD modjának köszönhetően a Game Boy, Game Boy Color és Game Boy Advance játékokat is natív 720p felbontásban élvezhetjük a modern tévékre kötve. A Consolizer az eredeti GBA képernyőjének helyére kerül, de a gép minden más darabja érintetlen marad. A csomaghoz egy SNES kontroller port is tartozik, amelynek köszönhetően 8BitDo wireless kontrollerrel is élvezhetők a játékok. A gyakorlatban így néz ki a dolog:

A projektet felkarolta a Game-Tech US, amely a webshopon keresztül fogja árulni a GBA Consolizert valamikor január végétől kezdődően. Az első körös előrendelési darabok már el is fogytak, de a nagy népszerűségre való tekintettel hamarosan érkezhet az újabb szállítmány.

Nektek hogy tetszik az ötlet, kipróbálnátok a GBA Consolizert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)