Hirdetés

Készült egy rajongói miniváltozat a Nintendo GameCube-ból

|

Egy youtuber elkészítette a klasszikus konzol miniatűr másolatát, ami ráadásul tökéletesen működik is.

Hirdetés

Több retro konzolból is elérhető már olyan kicsinyített változat, amin számos előre telepített klasszikus játék található, így csak rá kell kötni a kütyüt egy képernyőre, és máris indulhat a nosztalgiázás. Egy rajongói alkotásnak hála pedig már a GameCube-ból is van ilyen verzió.

Hirdetés

Madmorda úgy döntött, nem vár egy esetleges hivatalos kütyüre, hanem elkészíti saját miniváltozatát a Nintendo GameCube-ból. A masinában egy Wii alaplapja található, jack-csatlakozókon keresztül lehet kontrollert kötni rá, és természetesen USB port is található rajta. A GameCube Classic névre keresztelt gép gond nélkül futtatja a GameCube-játékokat, emellett van működő power gombja, és LED mutatja, hogy éppen be van-e kapcsolva vagy nincs.

Ráadásul mindezt egy, a klasszikus konzolra hasonlító gumicukros dobozba zsúfolta bele Madmorda, szóval bizony elég szép munkát végzett.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)