Hirdetés

Már Mario-karakterekkel is végigviheted a GoldenEye 007-et

|

Egy rajongó moddal hozta be Mariót, Luigit, Bowsert és a többieket az egyik klasszikus konzolos FPS-be, egyedi változata ráadásul még Nintendo 64-en is fut.

Hirdetés

Ugyan sok játékosnak elég annyi a nosztalgiához, hogy egy játékot ismét végigjátszhassanak a gyermekkorukból, egy modder nem érte be ennyivel és úgy döntött egyesíti a Nintendo 64 két klasszikusát. Neki és társainak köszönhetően James Bond helyett Mario lett a GoldenEye 007 főszereplője, ahogy a többi karaktert is a Nintendo klasszikus szériájának szereplőire cserélték.

Hirdetés

A mod a teljes egyjátékos kampányt átalakítja, igaz a játékmenet nem sokat változik. A karakterek mellett viszont a párbeszédeket is átírta némileg a modot készítő StupidMarioBros1Fan, hogy igazán beleélhessük magunkat az olasz vízvezetékszerelő kémsztorijába. De a multiplayerhez is készült néhány extrával a kicserélt karakterek mellett, három új, Mario-témájú pályán is lövöldözhetünk. Mindezt megnézhetitek az alábbi videókon, de ha ezzel nem éritek be, a modot is letölthetitek innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)