Hirdetés

Működés közben is megcsodálhatjuk, hogy hol tart a GoldenEye 007 rajongói remake fejlesztése

|

A GoldenEye 25 névre keresztelt rajongói projekt fejlesztése szépen halad, erről most egy rövid játékmenet videót is közzétettek a fejlesztők.

Hirdetés

A Rare Nintendo 64-re megjelent FPS-e, mely az első Pierce Brosnan nevével fémjelzett James Bond film alapján készült, hamar kultikus státuszt ért el, ami nagyban köszönhető annak, hogy remek látványvilággal, pörgős és változatos játékmenettel bírt. Az 1997-es megjelenés 25. évfordulójára néhány rajongó elkezdett dolgozni egy remake verzión, mely a jelek szerint egész jól halad. 

Hirdetés

A GoldenEye 25 névre hallgató projekt keretében az ikonikus játék single player részén terveznek ráncfelvarrásokat eszközölni, melynek munkálatai egész előrehaladott fázisban vannak, legalábbis ez derül ki a most közzétett videóból. Az évfordulós alkotás mögött álló Ben Colclough kiemelte, hogy a bemutatott assetek jó része még messze áll a véglegestől, ennek ellenére a videóban egy teljesen játszható játék képe bontakozik ki. Persze még minden kezdetleges, de láthatunk néhány rombolható környezeti elemet, pár fegyver és mechanika is bemutatkozik. Ha rajongói voltatok az eredetinek, akkor örülni fogtok, hiszen rengeteg ponton hű az alapanyaghoz, a hangeffektek szinte semmit nem változtak, az életerőt is nagyon hasonló módon jelzi a játék, és úgy összességében látszik az egészen, hogy rajongásból és szeretettel készítették:

Persze az ilyen rajongói alkotásokkal gyakran előfordul, hogy nem jutnak el a célig, mert az alkotók elvesztik a lelkesedésüket vagy a kiadó lelöveti a projektet, de ha a GoldenEye 25-nek sikerül ezeket elkerülnie, akkor a látottak alapján bőven el tudjuk képzelni, hogy 2022-re, a 25. évfordulóra egy jó kis rajongói játékkal leszünk gazdagabbak, ami ráadásul ingyen érkezik majd PC-re.

Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)