Hirdetés

GoldenEye 007 - ilyen lett volna, ha elkészül Xbox 360-ra

|

Minden idők egyik legjobb James Bond játéka (és egyik legjobb játéka) Xbox 360-ra is megjelenhetett volna, de végül semmi nem lett belőle. Legalábbis annál több nem, amit egy most nyilvánosságra került videóban láthatunk.

Hirdetés

Az 1997-es GoldenEye 007 a Metacritic számai alapján minden idők harmadik legjobb Nintendo 64-es játéka volt, csak a The Legend of Zelda: Ocarina of Time és a Perfect Dark tudta megelőzni.

Az eredeti fejlesztő, a Rare 2008-ban megpróbált új életet lehelni a projektbe, és kiadni azt az XBLA-n keresztül Xbox 360-ra, viszont a Nintendo közbeszólt, bizonyos, kulcsfontosságú szerzői jogok ugyanis a japán cég tulajdonában voltak. A Microsoft próbált megállapodni, de eredménytelenül, így végül törölték az egészet.

A napokban viszont feltűnt egy videó, mely fél órát mutat a remaster változatból. Ebben láthatjuk, hogy egy gombnyomással válthattunk volna a klasszikus és a HD látvány között, 60 fps-ben játszhattunk volna, és a többjátékos módot is tervezték fejleszteni, bővíteni. 

A GoldenEye 007 remaster nem összekeverendő a Wii-s GoldenEye 007-tel, amiből aztán GoldenEye 007: Reloaded néven készült el az Xbox 360-as és PS3-as port. Rajongók  egy csoportja nemrég a Source motorra kezdte el átültetni az eredetit, hogy az PC-n is játszható legyen. Meglátjuk, meddig jutnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)