Hirdetés

Gyönyörűen fest a The Elder Scrolls III: Morrowind több mint 300 moddal felturbózva

|

Az OpenMW-ben sikerült elérni a The Elder Scrolls III: Morrowind esetében ezt a látványt.

Hirdetés

Gyorsan vegyük át, mi is az az OpenMW, mert ennek ismeretében lehet csak kontextusba helyezni azt, hogy mit is láttok az alábbi The Elder Scrolls III: Morrowind videóban. Az OpenMW gyakorlatilag egy teljesen ingyenes, szabad forráskódú motor, ami az eredeti Morrowind által használt Gamebryo motort "másolta le", és egyben fejlesztette tovább. 

Az OpenMW-hez tartozik egy dedikált saját editor is (ez a OpenMW-CS), mely segítségével bárki készíthet saját modokat, sőt akár teljesen új videojátékokat is.

Hirdetés

Alább Mr. Moonshine munkáját láthatjátok, aki az OpenMW segítségével több mint 300 moddal tette még szebbé a Morrowindet. Mr. Moonshine volt olyan kedves, hogy külön ki is listázta a felhasznált modokat, ami nagy segítség lehet annak, aki ugyanilyen formában akarja újra élvezni a legendás játékot.

Ha ti is belefognátok a kísérletezgetésbe, akkor az OpenMW-t ide kattintva tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)