Hirdetés

Ha helyet spórolnál, tedd PS4-es játékaid PS1-es borítóval CD-tokba!

|

Egy kreatív tervező számos játékhoz készített PlayStation 1-es tokot.

Hirdetés

Hamarosan eljön majd az a kor, amikor teljesen eltűnnek a videojátékok a boltok polcairól, és csak digitálisan vásárolhatunk mindent. Persze ez még nem a jelenlegi generáció elején lesz, amint azt a Sony a Spider-Man: Miles Morales borítójának megvillantásával is jelezte.

Hirdetés

Az Etsy-n bukkantunk rá Lloganre, aki egy rakás - nem hivatalos - PlayStation 1-es borítót árul PlayStation 4-es játékokhoz. A borítókat úgy alakította át, hogy beférjenek a klasszikus jewelcase-ekbe, és némileg illeszkedjenek a régi stílushoz. Természetesen előlapot és hátlapot, valamint belső grafikákat is tervezett, érdemes megnézni alkotásait, még ha a 6448 forint kicsit talán soknak is tűnik értük (játék persze egyikhez sem jár).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)