Hirdetés

Half Life 2: Classic - új képek érkeztek a készülő demake-ről

|

Jól haladnak a fejlesztések, a Team Classic meg is osztott néhány screenshotot a játékról.

Hirdetés

A Team Classic fejlesztőcsapat már nagy erőkkel dolgozik a Half Life 2 úgynevezett demake verzióján, az egyszerűen csak Half Life 2: Classicnak nevezett játékon.

Hirdetés

A demake a remake olyan változata, amely lényege, hogy egy modern játékot fejlesztenek egy korábbi platformra. A Team Classic a HL2-t a Half Life 1 Goldsource Engine grafikai motorját használja, emellett pedig rengeteg klasszikus elemmel dobja fel a játékot. A csapat már jól áll a munkával, több új képet is publikáltak a projektről. Ezeket végignézhetitek az alábbi galériában:

A Half Life 2: Classic az eredeti HL2 mozgásrendszerét alkalmazza, lesznek járművek (ehhez a Counter-Strike 1.6 forrásait használják fel), és természetesen nem marad ki a klasszikus gravity gun sem a játékból. A fejlesztők egy úgynevezett progress update videót is publikáltak, ezt alább láthatjátok:

Nektek hogy tetszik a Half Life 2: Classic?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)