Hirdetés

Mario Kart stílusú Half-Life modon dolgozik egy lelkes csapat

|

Ambiciózus projektbe kezdett öt rajongó, mindenképpen szeretnénk kipróbálni munkájuk gyümölcsét.

Hirdetés

Különleges ötlettel állt elő az OnARail, vagyis Sockman, burggg, Purrspectiv, 7thChoice és Magic Nipples fejlesztői ötöse. A Half-Life-ban próbálnak megvalósítani egy Mario Kartra hasonlító játékot klasszikus Valve-karakterek főszereplésével.

Hirdetés

A GoldSrc Kart néven futó projekt a névadó GoldSrc motor felhasználásával készül, és a Half-Life, a Team Fortress Classic és a Counter-Strike karakterei ülnének a gokartok kormányai mögé. Az OnARail számos különböző pályát is tervez, így például Dust 2, a Team Fortressből ismert 2Fort, valamint Xen-témájú Half-Life pályák is készülnek.

Megjelenési dátumot egyelőre nem tudtak belőni a fejlesztők, de a hivatalos ModDB oldalukon folyamatosan publikálják a frissítésekkel kapcsolatos infókat.

Nektek hogy tetszik az ötlet, szívesen kipróbálnátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)