Hirdetés

Frissítést kapott az első Half-Life

|

A Valve nem először nyúl hozzá egy régi játékához, hogy kijavítson pár évek, évtizedek óta jelen lévő hibát. Most a Half-Life az érintett.

Hirdetés

A fejlesztők bizonyára nagyon unatkoznak a Valve-nél, ha van idejük arra, hogy húszéves játékokat piszkáljanak ahelyett, hogy bármely sorozat harmadik részét készítenék. Fejlesztés alatt állnak valamilyen új játékok, de nem tudjuk, mik lehetnek. Alighanem nagyrészt VR.

Hirdetés

Valakit nagyon zavart, hogy a jövőre húszévessé érő Half-Life-ban maradt pár apró hiba, ezért a ma kiadott patchcsel javította azokat. Összesen öt javításról van szó, amik alighanem keveseket érintenek, de egy kivételével a közösség tagjainak név szerint is megköszönték, hogy jelentették ezeket. Akit nagyon érdekel, hogy pontosan mi változott, itt találja meg a patch notest. Soha nem volt még jobb alkalom a nosztalgiázásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)