Hirdetés

A PlayStation 2-es port segítségével lett szebb a PC-s Half-Life

|

Egy modder fogta magát és átportolta a Half-Life PlayStation 2-es kiadását PC-re, hogy az abban látott HD grafikai elemeket számítógépen is élvezhessük.

Hirdetés

Ugyan az első fejezetek még 2015-ben megjelentek, a Half-Life felújításának számító Black Mesa csak idén decemberben lesz teljes a Xenen játszódó fejezetekkel. Egy modder viszont ehelyett előállt egy egészen új megoldással az első rész megszépítésére.

Hirdetés

Egész pontosan az 1998-as Half-Life három évvel későbbi PlayStation 2-es portját vette elő, amihez az eltelt idő miatt HD modelleket, más grafikai elemeket készített a Gearbox. Ezeket és a szintén a konzolos verziókhoz készített új pályákat emelte át a PC-s változatba egy modder, ami nem teszi sokkal modernebbé a Half-Life látványvilágát, de mindenképpen figyelemreméltó teljesítmény. Ha szeretnétek kipróbálni a modot - és megvan az első HL PC-s kiadása - innen tudjátok letölteni a HD Packet és az új pályákat tartalmazó csomagot.


Pista de Entrenamiento - Mod DB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)