Hirdetés

Újraéled a Half-Life eleje Unreal 4-es környezetben

|

Még csak az első perceket pörgethetitek végig, de azt legalább teljesen szabadon és ingyen.

Hirdetés

A Project Lambda nem kis vállalkozás. A Half-Life rajongói brigád ezen a néven dolgozik az eredeti lövölde Unreal Engine 4-re ültetett változatán, teljesen ingyen, mivel a jogok nem az övék értelemszerűen. A lelkesedés viszont igen.

Hirdetés

Egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy a Lambda egyszer ténylegesen elkészül, de azért az biztató, hogy a srácok már kiadtak egy játszható verziót. A jelenleg ingyenesen letölthető kiadásban csak a Half-Life legeleje élvezhető, ezt pedig egy kis videó is bemutatja.

Reméljük hamarosan már feszítővasat is ragadhatunk majd a Project Lambdában. Addig is sok sikert a srácoknak, kérik is a lájkokat rendesen, mert szeretnék tudni, mekkora igény van a munkájukra a Half-Life rajongók köreiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)