Hirdetés

Ezek a játékok csatlakoztak 2018-ban a videojátékos Hírességek Csarnokához

|

Egy jól ismert, klasszikus JRPG és a videojáték világ legismertebb hősnője is az örök legendák klubjába került, gratulálunk nekik!

Hirdetés

A The Strong National Museum of Play bejelentette, hogy melyik címek nyerték el a jogot, hogy bekerülhessenek a játékok Hall of Fame-jébe. A listán olyan címek szerepeltek, mint a Minecraft és a Half-Life, ezek közül viszont egyik sem jutott be.

Hirdetés

Az idei négyes nem más, mint: Spacewar!, John Madden Football, Tomb Raider, és a Final Fantasy VII. Utóbbi egy legendás JRPG, a Tomb Raider fontosságát pedig talán senkinek sem kell a szájába rágni. A Spacewar! ugyan nem volt akkora siker, mint a többiek, de nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ipar másképp gondolkozzon a számítógépekről, a Madden pedig nekünk fura csak, a tengeren túlon nem kérdéses meghatározó szerepe.

Szerintünk mindegyikük megérdemli a helyét, de ti melyik játékokat vinnétek be a halhatatlan alkotások birodalmába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)