Hirdetés

Hamarosan kipróbálhatjuk, milyen a ray tracinggel felturbózott Half-Life

|

Egy trailernek hála viszont már megleshetjük, mire is számíthatunk a modtól.

Hirdetés

Ha rendelkezünk újgenerációs konzollal, vagy egy megfelelő videokártyával felszerelt PC-vel, akkor már számos játékban élvezhetjük a ray tracinget, ami még látványosabbá tehet egy már amúgy is lenyűgöző grafikájú kalandot.

Sőt, a technológia még egy olyan klasszikus darabot is szebbé varázsolhat, mint a Quake II, és nem olyan sokára a PC-s tábor egy nagy kedvence is megkapja a realisztikus fényeket és árnyékokat.

Hirdetés

Egy sultim_t nevű modder ugyanis azon kezdett el ügyködni, hogy a Half-Life-ban is elérhető legyen a fent említett technológia. Ez a Half-Life: Ray Traced, amiben a hardveresen gyorsított ray tracingnek köszönhetően elvileg élethű megvilágítással, tükröződéssel és egyéb finomságokkal találkozhatunk majd. Elsőre talán bizarrnak tűnhet a régi grafika és a modern effektusok kombinációja, de összességében érdekesnek tűnik a projekt.

A Half-Life: Ray Traced forráskodója és játszható verziója a modder GitHub-oldalán lesz elérhető, de azt még nem tudni, hogy mikor, mert egy ilyen vállalkozáshoz bizony sok időre van szükség.

Addig is érdemes meglesni a fenti videót, tényleg jól néz ki a dolog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)