Hirdetés

Három nap kellett, hogy ismét megdőljön a legdrágább videojáték rekordja

|

Majdnem kétszer annyi pénzt fizettek most egy bontatlan klasszikusért, mint pár napja a The Legend of Zelda egy példányáért.

Hirdetés

A ritkaságok világa mindig izgalmas, érdekes látni, hogy egy-egy jó állapotban megőrzött tárgy mennyi pénzt ér valakinek, aki vagy befektetésként vásárolja meg azt, vagy egyszerűen kiállítja valahova. A Heritage Auctions videojátékokat is aukcióra bocsát, pár napja a The Legend of Zelda egy különösen jó állapotú, ritka példánya kelt el 870 ezer dollárért, de az semmi ahhoz képest, amennyit egy gyűjtő egy Super Mario 64-ért adott.

A játék egy a szakértők szerint majdnem hibátlan állapotúra értékelt, fóliázott példánya 1 560 000 dollárt, közel 467 millió forintot ért meg valakinek.

Hirdetés

A Heritage Auctions tud még néhány hasonló állapotban lévő példányról, de kevesebb mint öt létezik a világban. A licit 100 ezer dollárról indult.

Nem valószínű, hogy a közeljövőben bármi felül tudja majd múlni, de érdemes mindenkinek szétnézni a a padláson, hátha talál egy kincset. Kis esélyt látunk rá, hogy olyan játékra bukkan valaki, ami tudtán kívül bontatlanul hever évtizedek óta egy doboz mélyén, de bármi megeshet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)