Hirdetés

Hat klasszikus Star Trek játék is felkerült a GOG-ra

|

Hibátlanul játszhatóak Windows 10-zel is.

Hirdetés

Óvatos tempóban bővül a Star Trek franchise, elsősorban filmes és tévés téren számíthatunk újdonságokra a közeljövőben. Készül például a következő Star Trek mozi, jön a Picard sorozat folytatása és hamarosan a Star Trek Discovery is visszatér egy új évaddal, de videojátékok tekintetében sajnos nincs nagy mozgolódás. Egy örömteli kivételt leszámítva.

Hirdetés

A GOG ugyanis feltankolt klasszikus Star Trek címekből. Felkerült a digitális áruházba a Star Trek: Voyager - Elite Force, a Star Trek: Elite Force 2, a Star Trek: Hidden Evil, a Star Trek: Away Team, a Star Trek: Starfleet Command 3 és a Star Trek: Bridge Commander is, ráadásul az ígéretek szerint mindegyik zökkenőmentesen fut Windows 10 operációs rendszerrel és némelyiknél működő LAN is van. Darabonként körülbelül 3500 forintot kóstálnak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A későbbiekben két RTS, a Star Trek: Armada és a Star Trek: Armada 2 is csatlakozik majd a felhozatalhoz. Ti lecsaptok valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)