Hirdetés

Most 69, bizarr játékot nyomhatunk ingyen egy game jamnek köszönhetően

|

Ha valami rövidre és furára vágysz, bátran kezdd el ledarálni ezt a néhány, PS1-érát idéző csodát.

Hirdetés

A hétvégén lezajlott egy játékkészítő rendezvény, mely során lelkes amatőrök 48 órán keresztül gyártottak játékokat. A szabályzatnak megfelelve az eredmény 69, a PS1-érát idéző, ronda, fura és hátborzongató alkotás lett. Ha van pár szabad órád, akkor fuss neki a listának, mert mindegyik borzadály megér legalább egy kattintást.

Hirdetés

A Haunted PS1 Wretched Weekend első felvonásában a cél konkrétan az volt, hogy a játékok legyenek pixelesek, a környezet elemei alacsony poligonszámot hozzanak. A jelentkezők folytathattak már elkezdett projekteket is a hétvégén, de lehetőség szerint a munka nagyját a 48 órás jam alatt kellett belepörgetni. Bármilyen játékot lehetett csinálni, csak hátborzongatónak kellett lennie.

Az eredményként született elképesztő gyűjteményt itt találjátok. Vannak dolgok, melyeket csak erős idegzetűeknek ajánlanánk, szóval legyen kéznél csere alsó, és húzzátok fel a redőnyt, mielőtt nekiveselkedtek a listának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)