Hirdetés

Van szabad négy perced? Nézz meg egy Hitman 2 végigjátszást!

|

Egy speedrunner elképesztő rekordot döntött a Hitman második részének teljesítésével.

Hirdetés

A speedrunnerek egészen meglepő megoldásokat találnak, amikkel egyre jobban lerövidíthetik az egyes játékok teljesítéséhez szükséges időt. Ezúttal egy versenyző 3 perc 22 másodperc jutott el a Hitman 2: Silent Assassin kampányának végéig, de természetesen nem teljesített minden küldetést.

Hirdetés

Az inkblowout néven játszó srácnál kevesen ismerik ki magukat jobban a Hitman 2-ben. A Professional kategóriában, ahol nem használnak glitcheket, a második helyen áll 49 perc 45 másodperces idővel, mindössze 20 másodperccel lemaradva a rekorder Buruk47-től. Az "Any" kategóriában viszont bármit be lehet vetni, és ő egy, a mentési rendszerben fellelhető glitch-et kihasználva hozta össze a négy perc alatti rekordidőt. 

Többször is nekifutott, és egyelőre ez alá az idő alá nem tudott jutni. A már említett Buruk47 is megpróbálta, neki egy 3 perc 30 másodperces idő jött össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)