Hirdetés

Hivatalos: jön a Star Wars: KOTOR remake!

|

Brutális bejelentéssel nyitotta a Sony a PlayStation Showcase-t, feltámad egy legenda.

Hirdetés

A mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkezik a LucasArts és a BioWare 2003-as szerepjátéka, a kultikus státusznak örvendő Star Wars: Knights of the Old Republic, amely egyenesen könyörgött azért, hogy modern köntöst kapjon, megszépülve élhessék át új generációk is a nagybetűs élményt. A kimondott és kimondatlan vágyak a PlayStation Showcase első perceiben teljesültek be. 

Hirdetés

A Sony rögtön azzal nyitotta a műsort, hogy bejelentette: készül a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake a Lucasfilm Games és az Aspyr Media jóvoltából, méghozzá egyesen PlayStation 5-re. A rövid ízelítő ugyan nem mutatott túl sokat abból, hogy milyen lesz a kipofozott változat, de a rajongói szíveket alaposan megdobogtatja, a miénkkel is így tett. Nézzétek meg és várjátok a hatást:

Ti örültök a remake bejelentésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)