Hirdetés

15 éves lett a Honfoglaló

|

2002 szeptemberében volt először lehetőségünk lexikális tudásunkat használva elfoglalni Magyarországot, vagy ráébredni arra, milyen keveset tudunk.

Hirdetés

Tizenöt évvel ezelőtt egészen másképp használtuk az internetet. Én például a tevémet, hősemberemet, földönkívüli lényemet etettem (kész csoda, hogy ezek az oldalak még mennek), illetve ha épp úgy adódott, a családdal a gép köré ültünk, és próbáltunk érvényesülni Honfoglalóban.

Hirdetés

A játék 2002 szeptemberében indult, és azóta változtatásokkal ugyan, de tovább üzemel, ráadásul az alapokat több variációba átültették, így már 15 nyelven játszható. Annak idején a Hungexpón még LAN-partyhoz hasonló kitelepülés is volt, szürreális látni ezeket a képeket:

Az évek során megjelent társasjáték formában, Facebookon, illetve nemrég iOS-re és Androidra is, népszerűsége pedig ennek köszönhetően egyre jobban növekszik: volt olyan nap, hogy több mint 100 ezren játszottak vele. Jó látni, hogy egy magyar fejlesztésű cím ilyen sokáig húzza, és a legjobbakat kívánjuk a csapatnak a továbbiakra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)