Hirdetés

Hőskori leletek - Call of Duty 2

|

Tegye fel a kezét, akinek ez a kedvenc Call of Dutyja és a nagylábujját adná egy remake-ért! Na, ugye.

Hirdetés

A The Neverhood és a Need for Speed Underground 2 után egy másik kedvencünkre emlékezünk. A Call of Duty 2-nek bérelt helye van a játéktörténelem klasszikusai között, és persze a szívünkben is.

A Call of Duty 2 - hozzánk hasonlóan -  még egy egyszerűbb kor gyermeke, amikor még volt pofád azt mondani egy sikerszériáról, hogy szereted. Nem emlékszem, hogy valaha találkoztam volna olyan játékossal, aki azt mondta volna, hogy gyűlölte a Call of Duty 2-t. Én akkoriban egészségtelenül rá voltam csúszva a Counter Strike 1.6-ra, de szokásos veszprémi LAN-partikon mindig a COD2-vel - és persze az Unreal Tournamenttel, de erre majd még visszatérünk - toltuk, hogy legalább egy kis esélyünk legyen megőrizni az óvoda óta ápolt barátságokat. A CS-t mindenki egy kicsit túl komolyan vette.

A COD2-t már megemlítettem a legjobban várt remake-es cikkemben is, mert ugyan nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Treyarch mivel hozakodik elő idén, nem bánnám, ha minden idők legjobb Call of Dutyját a mai standardoknak megfelelő minőségben játszhatnám újra. Értem én, hogy Modern Warfare, de még messze nem voltam kész elszakadni az akkoriban igencsak túladagolt második világháborús témától, most pedig talán már elég idő telt el ahhoz, hogy mindenki rég nem látott ismerősként üdvözölhesse újra.

Ez volt az utolsó COD, aminek szignifikáns mennyiségű időt sikerült eltapsolnom a többjátékos módjában, Carentant és Toujane-t legalább olyan jól ismertem már, mint a dust2-t és a mai napig emlékszem a különböző taktikákra és exploitokra. Siriusszal fel is raktuk valamelyik nap és mentünk pár kört a kedvenc pályáinkon, de sajnos már csak kevesen játszanak, és ők is a világ másik oldalán.

Ti mit gondoltok? Örülnétek egy remake-nek vagy még mindig ugyanolyan mosóporreklám-mosollyal lövöldözitek egymást a CoD 2-ben?

 

 

Hőskori leletek annak az időnek állít emléket, amikor még egy kicsit egyszerűbb volt játékosnak lenni - vagyis inkább máshogy volt bonyolult. Ha egyikünknek eszébe jut valami egy régi kedvenc játékával kapcsolatban, belefutunk egy régi trailerbe vagy zenébe, ami valamelyik klasszikusra emlékeztet minket vagy csak megosztanánk veletek valamit a játékosmúltunkból, akkor azt mind ebben az új rovatban fogjuk megtenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)