Hirdetés

Ha a retro játékok bolondja vagy, megtaláltuk a kedvenc blogodat

|

A Finis Retro Games Comparison Blog elképesztő munkát végzett a Test Drive és más játékok különböző verzióinak értékelésével. A legapróbb részletekre kiterjedően kielemezi a különbségeket, valódi profi munka, a retro gaming szerelmeseinek kötelező kattintás.

Hirdetés

Az 1987-ben megjelent első, eredeti Test Drive korának egy innovatív autós élménye volt, így nem is csoda, hogy az FRGCB vezetője legutóbb ezt választotta témájának. Emberünk öt platformon is tesztelte a programot és teszi ezt minden keze ügyébe akadó retro csodával.

A blog írója elképesztő mennyiségű időt és munkát öl abba, hogy minden részletekre kiterjedően elemezze a különböző retro játékok eltérő kiadásait.

Zavarba ejtő mennyiségű programmal foglalkozott már, és mindegyiket többször is végigjátszotta, hogy véletlenül se hagyjon ki semmilyen kis eltérést az adott platformokra kiadott verziók között.

Ha érdekel titeket a retro játékélmény és kíváncsiak vagytok rá, hogy egy '87-es vagy korábbi játék Ataris és Commodore-os verziói miben térhettek el egymástól, akkor mindenképpen olvassátok el posztját például a Test Drive, a Space Satelite vagy a Summer Games kapcsán. Vagy inkább olvassátok végig az egészet, kiváló oldal.

Ha pedig szerettek múltat idézni, akkor a GameStar Hőskori leletek rovata is sok szeretettel vár titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)