Hirdetés

Hőskori leletek - Worms: Armageddon

|

Azt üvölteni, hogy "MEGY AZ ORSZÁGALMA" egy tömött informatika teremben, ahol a többiek éppen a dolgozatukat próbálják megoldani felbecsülhetetlen élmény volt.

Hirdetés

Ugyan én már egészen kicsi koromban kaptam számítógépet és rengeteget is játszottam már, mégis valamiért nagyon izgalmasnak tűnt az infó óra. Nem mondom, hogy Comenius Logo túlságosan vonzott, viszont a gépekre a haverokkal nagyon gyorsan feltelepítettük a Worms: Armageddont.

Én javarészt stratégiai játékokon nőttem fel, és minél jobban meglehetett gyepálni benne másokat, annál jobban szerettem. A Worms: Armageddon azért volt kimondottan izgalmas mert az iskolai gépeken is simán elfutott, meglehetősen kicsi volt, és akár négy osztálytársammal is csapathattuk a Comenius feladatok helyett. A valódi pusztítás csak akkor jött el, amikor egyik haverom rájött, hogy hogyan lehet feloldani az extra fegyvereket. Az általunk használt "országalma" fordítás nem a legpontosabb leírása volt a Holy Hand Granadenek, de mindenki tudta, hogy mi történik, amikor elhangzott a HALLELUJAH.

Órákig képesek voltunk dobálni a Super Sheepeket és az országalmákat, és nem is érdekelte végül egyikünket sem, hogy ki nyert. Úgyis kicsöngettek, és már amúgy sem volt egy talapalatnyi szilárd talaj sem a kukacaink alatt köszönhetően az ismételt szőnyegbombázásnak, molotovoknak, és Holy Hand Granade dobálózásnak. Onnan tudtuk, hogy jó játék ez, hogy egyikünket sem érdekelt a végeredmény. Szimplán élveztük a pusztítást, és a kukacok humoros beszólásait.

A Worms: Armageddon meccsek szépen összehozták a haverokat anélkül, hogy végig kellett volna szenvednünk több órás mérkőzéseket, mint mondjuk egy Heroes 2 verseny alatt. Csak megnyomtuk a Worms.exe-t és hirtelen egy kisebb ország teljes haderejéhez mérhető arzenál volt a kezünkben, amit vicces és cuki kukacok dobáltak egymásra. Ennél több móka nekünk nem is kellett, hogy átvészeljük az 5-6. osztály nem túl izgalmas infó óráit. Ezért nagyon hálás vagyok a Team17-nek.

Mi a "hőskori leletek"?

Hőskori leletek annak az időnek állít emléket, amikor még egy kicsit egyszerűbb volt játékosnak lenni - vagyis inkább máshogy volt bonyolult. Ha egyikünknek eszébe jut valami egy régi kedvenc játékával kapcsolatban, belefutunk egy régi trailerbe vagy zenébe, ami valamelyik klasszikusra emlékeztet minket vagy csak megosztanánk veletek valamit a játékosmúltunkból, akkor azt mind ebben a rovatban fogjuk megtenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)