Hirdetés

Igazi retró csoda a Punch Out belső nézetben Doom 2 motorral

|

Mike Tyson balegyeneseit most testközelből tapasztalhatjuk meg, ha legendás bokszolós játékot a Doom 2 motorjával játsszuk végig.

Hirdetés

A modder közösség szárnyalásának valószínűleg legfontosabb mérföldköve volt az id Software FPS játékainak megjelenése. Rengetegen a mai napig visszatérnek, hogy a Doom és a Doom 2 motorjával új dolgokat hozzanak létre, most például valaki a Mike Tyson's Punch Outot ültette át egy belsőnézetes környezetbe, ami egészen egyedi ötlet. Amúgy azt tudtátok, hogy Tyson visszatért? Hogyan ünnepelhetnénk ezt meg illő módon?

Hirdetés

A Punch Out kétségtelenül az egyik legikonikusabb bokszolós játék ami valaha elkészült, és a NES konzolok egyébként is rettentő erős felhozatalának egyik ékköve volt. Fiatalok ezrei ismerkedtek meg úgy Mike Tyson nevével, hogy az utolsó pályán a legendás bokszolót képtelenek voltak legyőzni. Most azonban még a legprofibbak is egy teljesen új perspektívából csodálhatják meg a már jól ismert ringet. 

A "ddadd" nevű modder készítette el a Doom 2 motorjával a Punch Outot, így most már belső nézetben is végigverekedhetjük magunkat az egykori ökölvívó legendákon. Ez a verzió az alapjáték összes bokszolóját tartalmazza és szinte minden sprite-ot átemelt a NES-es verzióból. Ezen a videón megcsodálhatjátok, hogy hogy sikerült "doomosítani" a Mike Tyson nevével fémjelzett játékot:

Mivel a mod egyáltalán nem élvezi a Nintendo támogatását, így érdemes gyorsan letölteni, mielőtt be nem lendül a cég jogi osztálya, és le nem szedetik az oldalról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)