Hirdetés

Így áll most az Earthworm Jim 4, amivel nagyon kevesen játszhatnak majd

|

A klasszikus sorozat újraéled, viszont mindössze egyetlen platformon.

Hirdetés

Pár napja jelentették be az Intellivision Amico készítői, hogy a konzolt a COVID-19 okozta nehézségek miatt jövőre kell halasztaniuk, és remélik, 2021 április 3-án már eljuthat az első körös támogatókhoz, de ezt sem tudják határozottan megígérni. Most kiadták az egyik exkluzív játék új videóját.

Hirdetés

Magának az Earthworm Jim franchise-nak egyébként semmi köze nincs az Intellivisionhöz, mert az első rész is később jelent meg, mint ahogy a régi konzol forgalmazását leállították, de a jogok valahogy az új gép mögött álló céghez kerültek, ők pedig ennek segítségével, az első két játékot fejlesztő csapat bevonásával próbálják csábítóbbá tenni az eszközt. Az Earthworm Jim 4 kihasználja majd az Amico speciális kontrollerét, illetve egyedi többjátékos funkciók lesznek benne. Ennyit már most tud:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)