Hirdetés

Így néz ki a Doom holografikus 3D-ben

|

Amikor az emberek fura dolgokon akarják futtatni az első Doomot, ott általában van egy félőrült tech mágus, aki a kenyérpirító félcentis kijelzőjére akarja rátenni azt. Most egy picit más a helyzet.

Hirdetés

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy aminek van képernyője az elfuttatja a Doomot, de most ahelyett, hogy valami régi vagy teljesen haszontalan technológiára varázsolnák rá a legendát, egy igazi 3D-s képernyőre lőtték ki azt.

Egy holografikus kijelzőre, ami olyannyira 3D, hogy tényleg beláthatsz a fal mögé, ha balra dőlsz. Jan Kaiser, több technológiai kutatócsoport tagja mutatta meg, hogy hogyan is működik ez a gyakorlatban.

Hirdetés

A kísérletet lehetővé tévő képernyőt a Looking Glass Factory készítette, és tényleg varázslatos 3D-s hatást kelt. Nem biztos, hogy szeretnénk így végigpörgetni a Doomot, de lenne pár cím, amit szívesen kipróbálnánk vele.

A Doom megjelenése egy új műfajjal ismertette meg a világot, és ahogy akkor az id Software klasszikusa, úgy most a Looking Glass Factory szeretné megváltoztatni a szórakoztatóipart. Egyelőre egy nagyon apró dologról van szó, de kitudja hova mehet még ez a technológia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)