Hirdetés

Így nézne ki Game Boy-on az Among Us

|

Az internet új kedvenc játéka a leggyengébb telefonokon is nagyon szépen muzsikál, és valószínűleg egy Game Boy-ra is újra lehetne alkotni - persze súlyos korlátozásokkal.

Hirdetés

Az InnerSloth digitális társasjátéka hatalmasat ment, nem kis részben a Twitch.tv streamereinek köszönhetően. Az Among Us-t játssza már mindenki az unatkozó nagymamáktól a Cyberpunk 2077-re váró keményvonalas játékosokig. A retro konzolok szerelmesei az egyetlenek, akik még nem haraptak rá teljesen, de egy Game Boy verzió ebben is segíthet.

Hirdetés

Sajnos nincs kilátásban valódi retro demake, de ez nem akadályozta meg a LumpyTouch nevű videóst, hogy elkészítsen egy pixel art animációt és megmutassa, milyen is lehetne az első Game Boy-on pörgetni az Among Us-t.

Az InnerSloth egyébként nem szeretné, hogy ellaposodjon az őrület, így nagy bejelentésekre készülnek az idei The Game Awards alatt. Érdemes lesz követni az eseményeket, főleg, ha imádjátok az Among Us-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)