Hirdetés

Így változott a Mafia epilógusa az évek során

|

A Mafia: Definitive Editionnek köszönhetően már háromszor láthattuk, ahogy Vito mellkason lövi Tommyt. Egy videóba gyűjtöttük mindet.

Hirdetés

Először 2002-ben találkozhattunk Tommy Angelóval, a taxisofőrből lett maffiózóval, aki sokáig Salieri egyik legmegbízhatóbb katonájaként élte az életét, mígnem néhány rossz döntés következtében célponttá vált.  

A likvidálásával megbízott Samnek nem sikerült megölnie őt, és Norman nyomozóval kötött egyezsége következtében néhány év börtön után kiszabadult, tanúvédelmi programba került.

Hirdetés

Ugyanakkor 1951-ben egy piros autó gördült be a háza elé, amiből - mint azt a 2010-es Mafia 2-ből megtudhattuk - Vito Scaletta és Joe Barbaro szálltak ki. Joe mellkason lőtte Tommyt, aki a saját gyepén fekve vérzett el.

Ezt a jelenetet három játékban láthattuk, mindig kicsit másképp: ezzel zárult a 2002-es Mafia, a pár hete megjelent Mafia: Definitive Edition, valamint ugye helyet kapott a Mafia 2-ben is. Az alábbi videóban megnézhetitek, miben volt más:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)