Hirdetés

Ilyen, amikor az Age of Empires 2 a DOOM világával keveredik

|

Mindenki szereti a DOOM-ot és mindenki szereti az Age of Empires 2-t, akkor miért ne egyesíthetnék őket?

Hirdetés

1999-ben jelent meg az Ensemble Studios azóta legendássá vált taktikai játéka, az Age of Empires 2. Ezeknek a klasszikusoknak kiváltságos a helyzetük, hiszen a mai napig aktív közösséggel rendelkeznek, akik nem csak játszanak, állandóan bővítik is extra tartalmakkal és mókás modokkal régi kedvencüket.

Ennek köszönhető a mostani cikk apropója is, az Age of DOOM, ami egészen újfajta élményt nyújt a már nagykorú, eredetileg stratégiai játékban különleges játékmechanikai csavarral bolondítva meg az élményt.

Hirdetés

Az Age of DOOM névre hallgató mod tulajdonképpen egy Diablo-szerű élményt varázsol az AoE 2-be. A csomag különlegessége, hogy tényleg ízig-vérig a DOOM, a játékosok az eredeti lövölde több elemével találkozhatnak a kampányban.

Az Age of DOOM telepítésével 4 új kampányt érhetünk el, plusz készült egy külön misszió azért is, hogy megismertesse az új mechanikákat. Hellknight61, aki a modot készítette, a moddb felületén tette elérhetővé a csomagot, ami ide kattintva tölthettek le.

A történetben való előrehaladással több bolygóra is ellátogathatnak a vállalkozó szellemű játékosok, akiket olyan zseniális megoldások várnak majd, mint az Age of Empires 2 chatje, ami teljesen új funkciót kapott az Age of DOOM-ban, itt lehet például taktikát és fegyvert is váltani.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)