Hirdetés

Ilyen lehetne egy GTA: San Andreas remaster

|

Valaki bemutatta nekünk, hogyan festene CJ kalandja némileg modernebb köntösben, kicsit lenne kedvünk egy GTA: San Andreas Definitive Edition változathoz...

Hirdetés

Habár a Grand Theft Auto alapvetően mindig is magas minőséget képviselt, kétségtelen, hogy a 2004-es San Andreas így is kiemelkedik a széria többi része közül, hiszen méretes játékterével és a számos apró funkciójával, ötletes újításával hamar belopta magát a játékosok szívébe. Ugyan a GTA V-ben visszatérhettünk Los Santosba, CJ kalandja nem kapott egy alaposabb ráncfelvarrást, de egy rajongónak hála azért most megnézhetjük, milyen lehetne egy esetleges remaster.

Hirdetés

XXII egy egészen különleges videót töltött fel nem olyan régen a YouTube-ra, azt prezentálta nekünk, hogyan festene PlayStation 5-exkluzívként, némileg modernebb látványvilággal a Rockstar 2004-es játéka. A GTA: San Andreas Definitive Edition névre hallgató koncepció egészen megújult köntösben tárja elénk a klasszikus kalandot, és ugyan olykor érzékelhető, hogy nem egészen hivatalos cuccról van szó, azért így is szép munkát végzett a videós.

Azt nem tudjuk, hogy a Rockstar tervez-e remastert készíteni a GTA sorozat valamelyik klasszikus részéből, de egy felújított San Andreasnak valószínűleg óriási sikere lenne. Persze azért a srácok így is készülnek valamivel a jelenlegi generációs konzolokra, hiszen idén érkezik a GTA V felturóbozott verziója PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Series S-re, de ez azért inkább lenyúzott rókabőr, mintsem érdemi felújítás.

Szerintetek melyik GTA-nak lehet leginkább szüksége egy alapos remasterre vagy akár remake-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)