Hirdetés

Ilyen lenne PlayStation 1-es játékként a Resident Evil Village

|

Természetesen ebből is készült egy demake, és ezt is szívesen kipróbálnánk.

Hirdetés

Kevés olyan játék van, amit azok, akiknek anno kimaradt, ma is élvezni tudnak az első PlayStationön - míg a 30 felé közelítő masina a maga idejében lenyűgöző volt, ma már sok játéknál zavaró tud lenni az alacsony látótávolság és a fura irányítás. A játékipar jóval előrébb tart, de érdekes lenne látni, hogy mit lehet kihozni a gépből mai ismeretek, tapasztalatok felhasználásával.

Valószínűleg a Resident Evil Village nem lenne abban a formában megvalósítható, ahogy azt Hoolopee legújabb videójában láthatjuk, de a koncepció így is megérdemel egy tapsot.

Hirdetés

Az egyperces trailerben megjelennek a játék karakterei, szörnyei, és természetesen beköszön Lady Dimitrescu is, aki így hirtelen mindjárt nem is annyira vonzó. 

Hooloopee korábban a Death Strandinget is átdolgozta, csatornáján megtalálhatjátok a videót, az is hasonlóan remek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)