Hirdetés

Ilyen lenne SNES-es játékként a Bioshock Infinite

|

Nem tudunk betelni a hasonló demake projektekkel, még akkor is, ha nem mindegyik játszható.

Hirdetés

Minden bizonnyal sokan őrizgettek kellemes emlékeket valamilyen, mára kifejezetten retrónak minősülő konzollal kapcsolatban. Azokra a gépekre gondolunk, amik még csak kóstolgatták a 3D adta lehetőségeket, mint például az SNES. Az ilyen korosodó vasakért rajongó játékosoknak kedvez a 64 bits névre hallgató YouTube-csatorna legújabb videója.

Hirdetés

A tartalomgyártó a 2013-ban megjelent Bioshock Infinite-t dolgozta át SNES-es formába. Alkotása minden 16-bit-rajongónak garantáltan mosolyt csal majd az arcára:

A videóban azt a jelenetet láthatjuk demake-elve, amikor Booker először találkozik Elizabeth-tel. Fontos (és nagyon szomorú, de muszáj) megjegyeznünk viszont, hogy 64 Bits nem tervez semmiféle játszható verziót kiadni a projektből, mindössze egy koncepcióról van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha szívesen néznétek meg más játékokat is retrósítva, itt például a Control PlayStation 1-es verzióját láthatjátok, amíg azonban előbbi csak koncepció, a Bloodborne például hamarosan tényleg játszható lesz a Sony első generációs konzolján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)