Hirdetés

Ilyen lett volna a Control, ha PlayStation 1-re jelenik meg

|

A Remedy valami egyedivel készült április elsejére: egy játékuk retró verziójával álltak elő.

Hirdetés

A Remedy 2019-es akciójátéka az év egyik legfurcsább és egyben legegyedibb címe volt, amely ugyan nem volt hibátlan a megjelenésekor, mégis meglett a saját rajongóbázisa, és rengeteg kreatív játékost is megihletett. Mégsem az egyik rajongói alkotásokkal telített csatorna képzelte el az eredeti PlayStationre megjelent játékokra jellemző látványvilággal (mint a Cyberpunk 2077 vagy éppen a Bloodborne esetében), hanem maga a fejlesztőcsapat. 

A Remedy örömmel jelentette be április elseje alkalmából, hogy mától játszhatóvá tették a Controlt a legelső PlayStation konzolon, és a "portért felelős" fejlesztőjük, Tommi Saalasti jóvoltából meg is osztottak egy klipet ebből a változatból.

Hirdetés

A stúdió sajnos pár évvel lekéste a PS1 aranykorszakát, pedig ilyen játékmenettel az eredeti PlayStationön is rongyosra játszottuk volna:

Mit gondoltok, el tudnátok képzelni ebben a formában a Controlt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)