Hirdetés

Ilyen volt 1990-ben a Nintendo amerikai főhadiszállása és a NES gyártás

|

Archív felvételen a videojáték-gyártás elviselhetetlen könnyűsége a NES hőskorából.

Hirdetés

A Kotakun is megosztották azt a hosszú, nyers felvételt a Nintendo amerikai bázisának 1990-ben leforgatott bebarangolásáról, ami valójában csak pár napja bukkant fel a YouTube-on.

A redmondi központban aztán jól filmre vettek mindent, gyaníthatóan egy korabeli hírműsorhoz, hol narrálva, hol interjúkkal megspékelve, hol szimplán csak a konzolgyártás már-már komforttevékenységnek is felérő folyamatát megmutatva a kilencvenes évek, és immár jelenkorunk érdeklődőinek is.

Hirdetés

Ha tehát van szűk 21 felesleges percetek, vagy csak szeretnétek kiszakadni kicsit a szürke mindennapokból és némán azt bámulni, ahogy összeszerelnek egy rakat NES-t, esetleg megismerni az alkalmazottat, aki szerint nagy móka a Nintendónál dolgozni, akkor íme, jó szórakozást:

Kapcsolódó érdekesség - pontosabban műhelytitok - az a nemrég a netet letaroló történet, ami arról szól, hogyan röhögte körbe a cég a Microsoftot húsz évvel ezelőtti felvásárlási szándékuk kapcsán. Ha a természetfilmezés után szeretnétek nevetni is egy jót, mindenképp érdemes pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)