Hirdetés

Új konzolt ad ki az Intellivision

|

Az Intellivision is meglovagolja a retro-őrületet a saját fura gépével.

Hirdetés

Korábban érkezett egy sajtóközlemény arról, hogy jön az Intellivision retro konzol, és október elsején már a boltok polcain lesz. Aztán nagyjából ennyi is volt az infó, amíg Tommy Tallarico (aki a Video Games Live-ot is viszi egyébként) el nem mesélt ezt-azt egy livestreamben.

Hirdetés

A cég képviselője elárulta, hogy klasszikus Intellivision játékokat játszhatunk majd a gépen, a programokat pedig előretöltve kapjuk a beépített HDD-re. Lesz HDMI csatlakozó, lesznek oktatójátékok, de nem támogat dobozos játékokat. A konzol Tommy elmondása szerint kevesebb mint 200 dollárba kerül majd.

Hogy ezeket miért nem írták bele a sajtóközleménybe, azt valószínűleg ők sem tudják, de az biztos, hogy a jön a gép. Valaki rá fog rabolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)