Hirdetés

Emlékszel a legendás International Karate zenéjére? Ezt hallgasd meg!

|

1985 nem csak azért volt jó év, mert Svédország és Magyarország eltörölte a vízumkényszert, hanem mert megjelent (elsőként Spectrumra) az International Karate. Ha emlékszel rá, most mutatunk valami nagyon király dolgot!

Hirdetés

Sok régi (másképpen szólva idősebb) gamer esküszik arra, hogy annak idején legendás játékzenék születtek, amelyek a mai napig kitörölhetetlen dallamok a fejünkben, pedig sokkal korlátozottabb hardverekből kellett kicsikarni valami emlékezeteset.

Hirdetés

Nos, a System 3 gondozásában készült 1985-ös (majd C64-re 86-ban megjelenő) oldanézetes verekedős játék, az International Karate zenéje mindenképpen hozzátett az egyébként is zseniális alkotáshoz. A korát meghaladó játék volt ez, ha esetleg fiatalabbak vagytok nálam (sajnos ez már nem olyan nagy kihívás), akkor érdemes megnézni:

Sokunk nagy kedvence volt, főleg egymás cséplésére emlékszem vissza szívesen a haverokkal, de a zene sem megy ki a fejemből. Így lehet ezzel Matt Gray is, aki (nem először) elképesztően szép és eredethű remixet készített az International Karate zenéjéből. Nekem remekül indult a reggelem tőle, engedjétek meg, hogy megosszam veletek is:

Nektek melyik volt a kedvenc játékzenétek a C64 korszakból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)