Hirdetés

Rengeteg DOS-os játék vált most ingyenesen, legálisan elérhetővé

|

Az Internet Archive 2500 játékot tett közzé, köztük az eredeti Alone in the Darkkal és a Street Roddal.

Hirdetés

Szerencsére olyan korban élünk, hogy emulátorok segítségével a '80-as, '90-es évek legtöbb játékát bármikor elővehetjük, sőt, azokat, amiknél tisztázott a jogi helyzet, meg is vásárolhatjuk a GOG-on.

Hirdetés

Az Internet Archive szintén egy remek gyűjtőhelye a klasszikus játékoknak, és most 2500 MS-DOS-os címmel bővült a kínálata, melyeket pár kattintással, a böngészőből elindíthatunk. Vannak ismert kedvencek és kevésbé ismert különlegességek is. A teljes listát megtekinthetitek itt, de célszerű megvárni a munkaidő/iskolaidő végét, ha akartok még ma valami hasznosat csinálni. Az egészet egyébként az eXoDOS projektnek köszönhetjük, melynek célja, hogy a lehető legtöbb DOS-os játékot összegyűjtse (kézikönyvvel együtt), és játszhatóvá tegye azokat modern platformokon. Ha olvasnátok még arról, milyen nehézségek árán sikerült elérni, hogy az Internet Archive-on elérhető játékok fussanak, ide látogassatok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)