Hirdetés

Ion Maiden - a Duke Nukem 3D motorjával jön az új lövölde

|

Ha a 3D Realms klasszikusának és a Shadow Warriornak megfelelt, akkor egy új címnek miért ne? - gondolhatta a Voidpoint, majd elkészítette az Ion Maident.

Hirdetés

Majd felkiáltottam örömömben, mikor rápillantottam az eredeti hír címére, ugyanis sikerült Iron Maidennek olvasnom az Ion Maident. Pedig mennyire menő lenne már egy Iron Maiden játék a Duke Nukem 3D motorjával? De a Voidpoint klasszikusokat idéző lövöldéje is ígéretesnek tűnik. 

Hirdetés

A stúdió shootere ugyanis a 3D Realms grafikus motorjának köszönhetően úgy néz ki, mintha a kilencvenes évekből lépett volna elő és a bejelentéshez mellékelt trailer tanúbizonysága szerint a játékmenet is azokat az időket idézi majd. A koncepciót még vonzóbbá teszi, hogy a főszereplő Bombshell lesz, Duke Nukem női megfelelője, akivel egy 2016-os játékban már találkozhattatok, valamint az is, hogy az Ion Maident a Duke Nukem 3D fejlesztője, a 3D Realms gondozza.

Az Ion Maiden pontos megjelenése egyelőre nem ismert, de az Early Access változat a napokban vált elérhetővé a Steamen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)