Hirdetés

Dobozos kiadást kap a Jak II

|

A Naughty Dog PlayStation 4-en is futó PS2-es klasszikusához limitált példányszámú gyűjtői kiadás készül.

Hirdetés

Eredetileg 2003-ban jelent meg PlayStation 2-re a Jak II, a Jak & Daxter sorozat második része. 2017 decembere óta PlayStation 4-en is játszható, eredeti állapotában.

Hirdetés

Aki nem csak digitálisan szeretné birtokolni, az a Limited Run Games jóvoltából két kiadás közül választhat. Az egyik, 7500 példányban gyártott változat kifordítható borítóval lesz kapható, de nem tartalmaz extrákat, míg a 3500 példányra korlátozott Collector's Edition nagy dobozában találunk a játék mellett három, a betétdalokat tartalmazó lemezt, a fejlesztési irányokat és elveket részletező dokumentációt, egy 3"-es, bronz Seal of Mart, valamint egyéb, nem részletezett extrákat. Ez 84,99 dollárba, nagyjából 24 ezer forintba kerül majd, az alap kiadásnak viszont még nincs ára.

Január 25-én délután 4-kor indul az első körös előrendelés, és aki lemarad, 26-án éjféltől próbálkozhat újra. Később a Jak III-hoz és a Jak X: Combat Racinghez is készülnek ilyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)