Hirdetés

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

|

Új életet lehelnek a készítők a valaha készült legjobb Star Wars játékokba.

Hirdetés

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast és a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is érkezik Nintendo Switchre, majd a prezentáció után a Lucasfilm bejelentette, hogy PS4-re is ellátogatnak a játékok. 

Hirdetés

Arra nemigen volt példa, hogy mindenféle előzetes hírverés vagy szivárgás nélkül jelentsenek be egy alkotást a messzi-messzi galaxisból, a jelek szerint azonban most ez történt, igaz nem új címekről beszélünk. A Jedi Outcast kétségtelenül az egyik legjobb Star Wars játék, ami valaha napvilágot látott, és nemsokára Nintendo Switchen és Playstation 4-en is kipróbálhatják azok, akiknek valamiért kimaradt. A Jedi Academy - ami nem tudott felérni elődje zsenialitásához, de azért még mindig egy remek játék volt - valamikor 2020-ban fut be szintén a fent említett két platformra.

Mindkét játék támogatja majd a Switch tulajoknak a mozgásérzékelős célzást a Joy-Conokkal, aminél kevés szórakoztatóbb dolgot tudunk elképzelni. A Jedi Academyhez multiplayer mód is érkezik, ez már csak azért is jó, mert ebben a játékban kapott helyet az egyik legjobb harcrendszer, ami még mai szemmel is szórakoztató móka lesz majd közösségben.

Ti kipróbáljátok majd újra valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)