Hirdetés

John Romero olyan billentyűzetet árul, amit egy multis meccs közben vert szét

|

A Doom alkotója ismét lomtalanítást tart, a gyűjtők egészen érdekes cuccokat szerezhetnek tőle.

Hirdetés

Romero nagy eBay-mágus, már 2015-ben is árverésre bocsátotta az évek során felhalmozott ereklyéit, játékgyűjteménye egy részét, konzolokat, miegymást, mi több, 2017-ben a Doom 2 floppyjait 3150 dollárért értékesítette. Idén egy kicsit korán állt neki a tavaszi lomtalanításnak, ismét felpakolt pár cuccot az oldalra.

Ezek közül az egyik legérdekesebb, mondhatni a legnagyobb eszmei értéket képviselő tárgy egy Mac billentyűzet, ami teljesen használhatatlan, mert egy Quake deathmatch közben szétverte és félbehajtotta.

Hirdetés

Mint az a termék leírásában szerepel, emlékei szerint nem is ért véget a meccs, amikor úgy döntött, neki elég volt. Hozzátette, ha felhúzta magát, általában nem a billentyűzeten vezette le a dühét, mert anélkül nem tudott tovább játszani, de egyszer kivételt tett. 

Aki megvásárolja, annak kérésre még dedikálja is, illetve megjegyezte, hogy a legutóbb tönkretett billentyűzete egy videojátékos múzeumba került. Az aukció 46 ajánlat után a cikk megírásának pillanatában 252 dollárnál jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)